30 oktober

Halloweenfesten igår blev superrolig.
Även fast min dag började med att jag inte ville fira Halloween överhuvudtaget, så blev kvällen riktigt bra.
Vi började att förfesta hemma hos Hanna håkans kompis Chris.
Vi spelade beerpong och lyssnade på massa svensk musik.
Egentligen skulle vi inte på samma fest som chris men det slutade ändå med att vi hamnade på hans fest vilket vi var väldigt nöjda med! Tjejen som hade festen hade den finaste utsikten över Seattle ni kan föreställa er!
Man såg rätt ut över space niddle och hela staden det var helt otroligt.
Och alla var verkligen utklädda och hade gått inför sina konstymer. Jag träffade bland annat super mario, en kyckling, en tepåse och massa annat.
Och att jag hade mina fina tjejer gjorde ju inte direkt saken sämre.
När alla sedan skulle vidare mot en krog stax efter ett så bestämde vi oss för att dra hemmåt.
Det var ju inte det lättaste att få tag på en taxi, men till slut lyckades vi och kom hela vägen hem till mount baker.
Idag har det varit jobb, men en väldigt lugn dag vilket har varit skönt!
Nu ska jag se på ett greys anatomy avsnitt och sen somna gott!

Vampyr Paulina!


Snövit och snövit! <3


Goa tjejer


Mina fina töser <3


Den underbara utsikten, tyvärr är kortet inte så bra för det är taget med Iphonen

29 Oktober Halloween firande

Jag ska snart dra iväg och äta lite sushi med evelina innan vi börjar förbereda oss inför dagens halloweenfest. Jag vaknade imorse och önskade att det inte var Halloween, jag hade ingen kostym och var helt enkelt inte det minsta sugen. Men nu har jag fixat en konstym och börjar känna mig riktigt taggad! Så snart börja förvandlingen till snövit! Bilder kommer upp imorgon eller på måndag. Så jag hoppas på en riktig superfest. Jag har inte hunnit göra så mycket idag mer än att fixa en kostym, typiskt mig att vara ute i sista sekunden! men så är det.. puss och kram

28 oktober

Ja då var det fredag igen! Dagen började med att klockan ringde 06:20 och jag började jobba klockan 06:30 allt var lugnt det var bara reidar som var vaken. Alexander sov till sju och Axel till klockan åtta. Det blev svenska pannkakor och lite annan frukost, och vid halv nio skulle barnen iväg till läkaren. Så jag vek lite tvätt och sen fick jag sluta för dagen, alltså en inte allt för ansträngande dag på jobbet! Jag gick ner till busscentret och tog bussen till gymmet där jag spenderade två timmar. När jag kom hem blev det lunch och sedan duscha och fixa iordning sig lite för att möta upp Hanna H i downtown. Vi hamnade som vanligt på starbucks och vi ville verkligen inte gå därifrån för idag har det varit ett sånt himla höstrusk här i Seattle. Vi fem tog jag i alla fall bussen hem och det tog en hel timma att komma hem för att det var så galet med trafik. Jag hann sedan bara vara hemma i 15 minuter innan jag skulle dra vidare till Emelie. Myskväll så här på fredagen, Vi åt lassange (och inte lite heller) sen kom Hanna T då fick vi till trader joes och köpte lite snacks och vidare till redbox för att hyra en film. Det blev Justin beiber filmen, jag tycker inte ens om honom! Men den var helt okej och snackset satt som en smäck i magen. Sedan blev vi lite sentimentala och saknade skolan lite grann. Nu blir det ett avsnitt av greys innan jag ska sussa. Godnatt USA godmorgon Sverige

27 oktober

Ojsan hoppsan var längesedan det var jag bloggade! Torsdag igen. I veckan har det inte hänt speciellt mycket, I måndags jobbade jag och var på gymmet mitt på dagen. Sen på kvällen blev det fika i queen ann med Emelie, Hanna t och Matilda. I tisdags var det jobb hela dagen men på kvällen kom tjejerna hit en stund vilket kändes skönt! Igår onsdags var precis som i måndags förutom fikan på kvällen, istället så var min LCC här för att kolla läget. Och sen fick jag reda på att jag kan fixa så jag bara behöver betala 11 dollar i månaden för mitt gymkort vilket inte ens är 100 kronor. Idag jobbade jag bara fram till klockan tio så sen drog jag direkt hem till Emelie för att vi skulle på bodypump. Jag körde en halvtimmas crosstrainer innan och Emelie en halvtimma på löpbandet. Sen var det dags för bodypump. Kan inte riktigt bestämma om jag tycker om det eller inte. Jag måste nog pröva några gånger innan jag bestämmer mig. Styrketräna i grupp känns lite konstigt, och man kan inte riktigt göra det i sitt egna tempo. efter bodypumpen åt jag och Emelie lite lunch innan jag drog ner till downtown och mötte upp Hanna H för en kaffe. Sen blev det hem snabb middag och iväg till min keramikkurs. Idag var det bara en kort klass för att vi bara lackade våra grejer. Så nu blir det ett avsnitt greys och sen sussa. Imorgon är det helg igen och jag har inga riktiga planer mer än att det blir movienight med Emelie imorgon. Godnatt USA godmorgon Sverige

25 oktober

Jag hade en supertrevlig middag hemma hos bryn i söndags och hade rena lyckoruset när jag skulle gå och lägga mig. Var så glad över mina vänner och min värdfamilj. Därför blir jag så trött på mig själv när jag som idag får hemlängtan och helst bara skulle vilja vara hemma. Jag kommer ju hem igen om tio månader och det kommer säkert vara precis som innan! Igår hade jag en bra dag. Jag jobbade först mellan sju och tio sen var jag ledig i fyra timmar så då blev det gymmet. Sen började jag jobba igen vid två. Då tog jag med tvilllingarna till deras "gym" det är en gymnastikklubb där barnen får leka på studsmattor osv. Sen blev det en promenad, middag och parken som gällde innan trollen skulle sova. När jag slutade jobba så drog jag till Emelie för vi skulle se på ensam mamma söker, men TV3 play hade fel så vi kunde inte titta. Så jag Emelie och Matilda gick till starbucks istället. Senare dök även Hanna upp och vi hade en riktigt mysig fika. Idag har det inte hänt så mycket än. Vi har lekt, och nu är jag med Alexander på fotboll. Sen blir det nap för hans del och sedan klippning av hår för Alexander och reidar. Får se hur det går. Ikväll kommer tjejerna och det blir fika på mioposto. Puss och kram


23 oktober

Igår kväll åkte jag iväg för att träffa Hanna, Matilda, Paulina och Carro o redmond.
Jag åkte hemifrån lite innan åtta och möte upp tjejerna vid en asiatisk resturange vid ungefär halv nio.
Maten var supergod och vi blev alla mätta och belåtna.
Sen åkte vi till safeway en snabbis och handlade lite mys innan vi drog hem till Matilda.
För mig blev det en russin baggle och jordgubbar.
När vi kom hem till Matilda blev det prat film och mys och vi hade en riktig toppen kväll.
Åkte från matilda vid ungefär halv ett tiden.
Först så låmnade jag av Hanna håkan hemma hos sig och jag var hemma i mount baker ungefär halv två.
Idag så vaknade jag vid nio och tog det lugnt, åt frukost och skype:ade med mamma och pappa innan jag tog bussen till gymmet.
Det blev en timma på crosstrainern och lite styrka för magen.
Jag duschade och tog sedan bussen från gymmet ner till downtown för att träffa Emelie, Hanna t, Paulina och Hanna håkan.
Vi hade en mysig fika med mycket skratt på starbucks. (såklart)
och nu är jag hemma igen och väntar på att bryn ska hämta upp mig så vi ska iväg och äta middag.
Imorgon är det jobb från 07:00 -19:00 med en fyra timmars rast mitt på dagen.
Då blir det gymmet.
Puss och kram

Fina tjejer <3


22 oktober

Idag var det exakt två månader sedan jag kom till USA. Det känns lite galet, det har gått väldigt fort.
Nu har jag gjort en sjättedel av min tid och har bara 5 kvar.
Igår hade jag myskväll med Emelie, Hanna och Carro. Vi hade planerat att åka till IHOP idag så vi var fyra glada tjejer när klockan ringde.
Vi pratade en stund innan vi gick upp och gjorde oss iordning.
Sen tog Emelies bil oss till IHOP i Capitol hill. Vi fick vänta i ungefär tio minuter innan vi fick ett bord. Men när vi väl hade satt oss och fått våra menyer så gick det ganska fort att bestämma sig.
Jag, Emelie och Carro tog jordgubbs och bananpankakor och Hanna tog cheescakepankakor. Mumsigt var det, men vi blev så himla mätta att vi allihop mådde lite illa när vi åkte därifrån.
Emelie lämnade av mig hemma och jag tog bilen vidare till gymmet. Jag har äntligen signat upp mig. Så nu är jag riktig medlem hos YMCA.
När jag kom hem blev det en snabb dusch innan det bar av på halloween kalas hos min värdmammas syster.
Det var supertrevligt och alla barnen var utklädda och även en del vuxna. Det var bara familjen men det var riktigt mysigt.
Nu ska jag snart åka och möta upp mina svenska tjejer i Redmond och äta lite thai innan det bär av hem till matilda. Känns som en riktigt bra lördagkväll.
Imorgon blir det skype med mamma och pappa och sedan gymmet innan jag ska äta middag med en amerikansk tjej som heter Bryn och hennes kompisar. Det ska bli riktig kul!
Puss och kram på er




21 oktober

Vet jag har blivit dålig på att blogga! jag ska bättra mig. I onsdags jobbade jag hela dagen och sen kom Hannisen hit och tittade på film. Igår torsdag jobbade jag också hela dagen och på kvällen hade jag min keramikkurs så det var fullt ös. Och nu är det äntligen fredag! Jag har verkligen haft en heldag på jobbet/med barnen. Jag började 06:30 i morse och slutade nu vid halv åtta, men det har varit en jättemysig fredag. Vi har lekt och myst och vi har varit hos min värdmammas syster vilket var hur trevligt som helst! Snart kommer Hanna, Emelie och Carro hit och vi ska ha myskväll och sleepover tihi inte helt fel det! Det ända som hade kunnat göra denna dagen ännu lite bättre är om jag hade hunnit till gymmet. Men jag får ta det imorgon. Imorgon är det brunch på IHOP (international house of pancakes) som gäller. Som jag längtar! Nu hoppas jag att tjejerna kommer snart så att myset kan börja! Jag uppdaterar mer imorgon! Puss och kram

20 oktober

Bloggen har fått lida lite de senaste dagarna. Det har varit ganska mycket jobb! Och en del träning när jag har varit ledig. Just nu så har Alexander gymclass så då passar jag på att blogga. Jag slutar egentligen tio på torsdagar men idag behöver jag jobba hela dagen för en av våra nannys är ledig. Ska även jobba hela dagen imorgon. Så jag ser verkligen fram emot en ledig helg. På fredag när jag slutat kommer Emelie och Hanna, då blir det sushi och solsidan! Strålande sätt att avsluta en fredag. På lördag blir det brunch på IHOP (international house of pancakes) ska bli riktigt gött. Sen ska jag försöka hinna ta mig till gymmet innan jag ska vidare till Paulina och ha myskväll. På söndagen har jag inga planer förren på kväll. Då ska jag äta middag med en amerikansk tjej och hennes kompisar så det ser jag verkligen fram emot. Hittills under denna dagen har barnen lekt och jag har gjort pannkakor till dom. Efter Alexanders gymclass och open gym så ska han sova och då får jag min två timmars rast. Då blir det Skype med mamma och pappa så hinner inte till gymmet. Kanske en löprunda ute! Ikväll blir det keramikkurs igen! Känns som det är torsdag mest hela tiden.


18 oktober

Då var det tisdag igen!
veckorna går så fort, samtidigt som domgår långsamt haha.
Tisdagr är mina heldagar med jobb.
Jag började jobba 06:30 och jobbade fram tills kvart i två.
Under den tiden åkte vi till kids queest och sen var jag med Alexander på hans fotboll.
Vid kvart i två skulle jag sedan ta min två timmars rast, jag drog iväg till gymmet och körde 45 minuter crisstrainer och lite situps och kom tillbaka efter ungefär en timme.
Alexander hade inte somnat för sin nap idag så jag fick börja jobba direkt när jag kom hem vilket kändes lite surt.
Efter middagen flöt på bra. vi åt middag och lekte, och när man värdmamma kom hem så tog vi med barnen ner till parken och lekte.
Nu är klockan kvart i 8 och tvillingarna sover, och min värdmamma kämpar med att få en skrikande alexander i säng.
Jag ska se på lite greys och sen sova.
Imorgon jobbar jag 7-10 och sedan 14:19 så det blir gymmet mitt på dagen och bara ta det lugnt på kvällen.
puss och kram

16 oktober

Besvikelsen som uppstår när mitt pumpabröd på Starbucks är slut!
åkte till starbucks när jag slutade jobba för att komma bort från huset lite. känns som jag varit där hela helgen.
Idag så vaknade jag vid halv nio och låg och drog mig till ungefär tio över nio innan jag gick ner och åt frukost.
När jag smält min frukost i ungefär en timma så blev det en löprunda och lite styrketräning.
Känns så himla skönt att vara igång med träningen igen efter min förkylning.
Imorgon ska jag nog åka och signa up mig på ett gym.
Idag började jag jobba två.
fast jag började lite tidigare för min värdpappa ville åk till Ikea och jag ville följa med.
så vid halv två tog vi med alla barnen till Ikea.
Jag måste medge att jag fick lite hemlängtan av att vara på Ikea, allt var nästan som hemma.
fast ändå inte, jag saknade Ikea bäckeboll.
När vi kom hem var alla tre barnen supergriniga för ingen av dom hade sovit speciellt länge under dagen.
Så jag tog med mig tvillingarna på en timmas promenad innan det blev middag.
Efter middagen blev det lek i ungefär en halvtimma och sen var det dags för det små att sova.
Det var lite svårt att få dom att somna först men till slut gick det!
Imorgon börjar jag inte jobba förren tre så det blir nog träningen på morgonen och sen slappa.
puss och kram



15 Oktober

Idag var första dagen i mitt hus i Seattle som jag sov längre än till åtta.
Jag kanske har börjat lära mig att ignorera barnskrik. eller så var jag bara riktigt trött.
Jag vaknade vid halv tio efter jag drömt att mamma, pappa och resten av släkten stod i mitt rum.
Mitt halsont har äntligen blivit bättre så jag tog mig ut på en löprunda och åt sedan gröt till frukost.
Jag började jobba vid tolv. Men tvillingarna sov och Alexander var iväg på äventyr med sin mormor.
När han sedan kom hem vid halv ett så åt han lite innan han la sig för sin nap.
Strax efter det vaknade Reidar och Axel, så då var det dags för dom att äta lite lunch.
Båda pojkarna åt jättebra, och även jag hann slänga i mig lite lunch.
Jag tog sedan med mig tvillingarna ut på en promenad för att dom inte skulle väcka Alexander.
Det har varit en helt underbar höstdag här i Seattle, solen har lyst och det har varit lite höstkyligt.
Så vi var ute och promenerade i ungefär en timma och kom tillbaka vid tre tiden.
Dagen rullade sedan på med mat och lek och barnen sov vid sju.
Jag skulle åkt till Paulina, men jag var helt slut och enligt google maps skulle det ta mig 40 minuter en väg vilket jag tyckte kändes lite länge.
Så jag har bara slappat och kollat film.
Såg å bad teacher och nu ska jag se klart easy A innan jag somanar.
Klockan är ju trots allt bara tjugo över nio haha. Jag känner mig som en gamal tant.
Trött mest hela tiden.
Puss och kram.

När jag var på promenad med mina små gosetroll

14 oktober

Fredag,fredag,fredag.
Blrjade jobba sex i morse och tog hand om alla tre små grynen helt själv ungefär två timmar.
Min värdpappa satt i telefonmöte och min värdmamma är inte hemma.
Allt gick bra och tiden bara flög fram och helt plötsligt var klockan tio och jag slutade jobba.
Jag var hemma och slöade till ett och sen tog jag bilen för att träffa Paulina i bellevue.
Vi gick runt i ett köpcentrum för att shoppa eller jag skulle mest fönstershoppa. dags att spara lite!
jag prövade ett par hunter stövlar för min värdpappa ska hjälpa mig att hitta ett par billiga på ebay, wiiho!
Det blev en kaffe på starbucks och sen åka hem.
Jag var hemma vid fem tiden och då var jag lite med familjen trots att jag inte jobbade.
min "värdmormor" är här och hjälper till under helgen när min värdmamma är borta.
Så vi åt middag och pratade lite och vid halv sju så gick jag ner till ett fik alldeles här i närheten för att träffa Evelina.
Så vi satt där ett tag jag drack kaffe och hon åt mat.
Nu är klockan kvart i nio och jag ska snart dra mig iväg till emelie för att kolla på en film.
Jag är helt slut så får se om jag orkar haha.

Det var en fin solnedgång när jag skulle möta Evelina



Seattle I´m in love

Torsdag!
Vilket innebär jobb mellan 06:30-10.
Redan 07.00 var ljudnivån hög i vårt hus, alla barnen var vakna och Alexander var överlycklig för att han fick hjälpa till att lasta in matvarorna som stod utanför dörren.
Han skrekhögt av glädje varje gång han kom in med något.
Det blev sedan frukost för alla tre pojkarna, eftersom min värdmamma skulle åka iväg på en liten weekand idag så var hon hemma imorse och jag jobbade och även vår nanny, och vid åtta kom ytterliggare än nanny!
Vi brukar inte vara så mycket folk men idag var lite knas.
När jag sedan slutade vid tio så körde jag min värdmamma och hennes syster till flygplatsen för att dom skulle ta en weekand på något spa.
Och jag körde inte vilken bil som helst! Jag körde porsche och jag kände mig hur cool som helst.
När jag kom tillbaka hem vid tolv tiden så Åt jag lite lunch och duschade innan jag stressade till bussen.
Men bussen kom inte så jag tog en promenad ner för att ta tåget, eftersom det var en superhärlig höstdag kändes det som ett bra val, dessutom är tåget mycket trevligare att åka och det går fortare.
Räknar man med promenaden så går det ungefär jämt ut.
När jag kom in till downtown så gick jag först in på At&t och fixade med mitt simkort så det passade i Iphonen det tog lite tid men det gick bra i alla fall.
Sen vandrade jag vidare till starbucks och tog en chai latte och åt pumpabröd, hur gött som helst.
Satt och bara njöt av livet.
Nör ja njutit färdigt så tog jag mig vidare mot US bank för att aktivera mitt bankkort så jag slipper gå runt med massa kontanter hela tiden.
Jag kände mig helnöjd när det var avklarat jag jag kände att jag hade tjänat lite vuxenpoäng, kände mig extra nöjd eftersom jag gjorde allt själv och dessutom på engelska.
Jag hade även tittat ut en vinterjacka jag ville ha, och jag kände att idag var rätt dag att köpa den.
Så när min nya vinterjacka var inköpt och mina ärenden fixade tog jag bussen tillbaka hem.
När jag kom hem och kollade min mail så hade jag fått ett mail av mannen som hjälpte mig på banken...
Han skrev att det var trelvigt att träffa mig och att han välkomnade mig till bank osv, Men efter det så frågade han även om jag var singel och om han fick bjuda mig på en kaffe eller lunch.
Hahahaha!! Denna mannen var typ 35 år gammal!! alltså på tok för gammal även om jag hade tyckte att han var atraktiv, men det var han inte!
Och jag vill inte var ohövlig och inte svara, men jag vill inte gå på "dejt" med honom.
Jag tänker därför skylla på Joakim som pojkvän hemma i Sverige.
Det var i alla fall en lite rolig händelse i min dag!
Vid halv sex åkte jag sedan till min keramik kurs och kom tillbaka hem vid halv nio.
Det blev då lite mat och nu väntar ett sex and the city avsnitt och sen sängen.
Puss och kram.

sista sju till sju denna veckan

Precis som alla mina andra jobbdagar så började dagen klockan sju.
Och precis som vanligt blev det frukost och lek och idag även lite tv för Alexander.
Vid nio på morgonen begav vi oss till madisonpark för att komma ut ur huset lite och leka någon annanstans.
Vi stannade där till ungefär tio och var hemma vid halv elva tiden.
Då gick jag och la lilla Reidar och sen tog jag med Alexander på open gym, och var hemma igen vid halv ett.
Då gick han för att ta en nap och ungefär samtidigt vaknade Axel. så jag var med honom till Nanny hade fått Alexander att sova och sen hade jag min två timmars rast.
När jag sedan började vid halv fyra igen flött eftermiddagen på som vanligt.
Vi lekte, vi åt mat och vi tog en promenad innan det var dags för det små grynen att gå och lägga sig.
Så nu är det kväll och jag ska kolla lite sex and the city när jag äter min persika och sedan ska jag sova.
Imorgon jobbar jag 06:30-10 och på kvällen keramikkurs.
Gött osv.
puss


Vardag

Nu är man tillbaka i vardagen igen efter helgen i Vancouver.
Lite tråkigt, men det känns okej! vi åker ju tillbaka redan i december.
Dagen har fluttit på bra. men har varit riktigt trött, sov oroligt i natt.
Jag gör det ungefär en dag i veckan. då drömmer jag för det mesta om barnen och typ att jag tappat bort dom.
I alla fall dagen började med frukost osv, vid nio tiden tog jag och nanny med alla tre barnen till kids queest det är ett ställe med massa leksaker och olika roliga saker barnen kan leka med.
Vi åkte därifrån starx efter tio för att åka hem och få i Alexander lite snack innan det var dags för hans fotboll.
Så hem och snack och sen iväg på fotboll. Alexander var jätteduktig han har verkligen börjat lära sig nu.
När vi kom hem så skulle Alexander ta en nap. Nanny gick och la honom medans jag såg till att reidar fick mat och Axel sov.
När Alexander sedan hade somnat vid halv två tog jag min rast på två timmar, och vips var klockan halv fyra.
Min värdmamma kom hem vid fyra tiden så då dansade vi lite och lekte, sedan blev det middag och sängen.
Nu är det lite kvälls snack och bloggande, sen sex and the city och slö i sängen.
Nu är det i alla fall bestämt att det ska komma en till au pair till min familj.
Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. det blir väl säkert bra när hon kommer, men just nu känner jag mit lite "hotad" det är ju min familj och mina barn nu.
Känns konstigt att det ska komma någon mer och bo här och ta hand om dom!
men det blir säkert as bra när hon väl kommer.

Vancouver

Hej och Hallå.
Nu kommer Vancouver helgen.
Jag vill bara börja med att säga att fy fasen vilka underbara vänner jag har hittat här nere i USA.
Alla är så olika idivider men alla är helt underbara, och ni gör verkligen att min visstelse är i USA höjs gånger tusen, hade inte klarat mig utan er!

Min fredag började ju lite kasoigt med att jag hade tappat bort ett vitkigt papper jag behöver för att lämna USA eller jag behöver det egentligen inte för att lämna landet, men jag behöver det för att komma tillbaka in i landet.
Paniken som uppstod i min kropp när jag inte hittade pappret går inte att förklara!
Jag letade som en galning i vårat 550 kvadrat meter stora hus. Men inget papper.
Hanna och Emelie kom hit och vi skulle äta lunch.
Så undertiden dom var här innan vi åt så hjälpte dom mig att lugna ner mig lite och vi beställde ett nytt papper.
(men det sulle ju givetvis inte hinna komma eftersom jag skulle åka samma dag!)
Vi ringde sedan till kontoret i Boston och frågade vad jag skulle göra åt mitt problem.
Dom sa att du kan lämna landet och sedan fylla i ett I5 papper (ett sådant som turister fyller i) sedan skicka det till oss tillsammans med det andra pappret du egentligen ska ha och så fixar vi åt dig.
Fixat tänkte jag och åt omelett med Emelie och Hanna och sen blev det till att packa och fixa iordning.
Lämnade huset vid kvart i fyra och möte upp Emelie och Carro nere i downtown.
Och vi fick stressa ganska ordentligt om till Space needle för att hinna.
Men vi hann i alla fall med bussen och färden till Vancouver började.
Hanna och Carro blev superfulla på en av boxarna vi hade fått med oss medans vi andra väntade.
Så när vi vid tio var framme i Vancouver så blev det till att hitta vårt hostell och det var inga problem.
Men när vi kom dit så var vår bokning fel!
Vi hade bara fått ett fyra rum istället för två!
Så kille i receptionen sa att ni kan få ett fyra rum och två stycken två rum.
Det tänkte vi att det är inge problem... men det var det! det sov ju andra personer också i rummen med bara två sängar.
Eftersom Hanna t inte skulle komma förren på lördagen och Paulinas tyska kompis inte hade dykt upp än så var vi bara sex tjejer ocg vi bestämde oss därför att dela på 4 sängar.
Så upp-packning och iordning fixning och sedan drog vi ut.
Det blev fest fram till cirka tre på natten och sen hem och sova.

Vi vaknade klockan 8 på lördag morgon av att Hanna håkan dunkade i ett plåtskåp.
Det var den sovmorgonen det haha.
Vi gick ner och åt frukost, som faktiskt var god.
det fanns kaffe/te, jucie, färskfrukt, några olika sorters bröd och baggels.
Efter frukosten gick Matilda, Carro och Paulina och sov och jag Emelie och Hanna h gick ut på stan en runda.
Vi tog en te på starbucks och gick runt i affärer. Vancouver är en riktigt fin stad.
Vid två strax efter två kom äntligen Hanna t så då blev det en lunch.
Men som vanligt tog det ett tag för oss att komma iväg haha så vi kom väl iväg runt tio i tre och satt på en grekisk resturange vid tre.
Maten var väl sådär, men sällskapet var underbart.
När lunchen var avklarade vid halv fem så blev det dags att köpa lite dricka inför kvällen.
Så vi gick in i en sprit affärer och köpte på oss ett litet lager haha.
Sen blev det hem och duscha och fixa iordningen sig och för festen började redan klockan sex!
Förfesten höll på till klockan nio då vi alla var glada och runda om fötterna.
Då blev det först en drink nere i baren på vårt hostell och sen utgång.
Vi tappade bort varandra när vi skulle in på första baren.
Så det blev jag Hanna h och Matilda som körde krogrundan denna kvällen.
Vi träffade på 3 killar som bodde i seattle och hängde med dom.
Tyvärr blev det en ganska tidig kväll och vi var hemma igen redan vi halv två.
Då låg carro och sov och de andra var fortfarande borta.
Paulina och Emelie dök upp vid halv sju, Och hanna kom tillbaka vid tio.
Det blev frukost vid kvart över nio ungefär och sen packa iordning för att checka ut vid elva.
Vi lämnade våra väskor i ett bagagerum och gjorde stan.
Det blev en ganska lång sittning på stabucks och sedan bara kollade vi runt i affärer och gick ner till vattnet och tittade på utsikten.
Sedan blev det middag på en indisk resturang.
Min mat var superstark så det var knappt att jag fick i mig den.
Efter maten köpte vi på oss frukt/godis och gick sedan för att hämta våra väskor och vidare mot bussen.
Bussresan till gränsen gick ganska fort.
Och där kom mitt största hinder på hela resan, hur skulle detta gå??

Jag kom fram till kontrollen och lämnade bara fram mitt pass.
Mannen tittade på paset, tittade på mig och frågade, var är ditt ds papper?
Eeeeeh asso det är såhär att jg har tappat bort det och har fått hem ett nytt som jag inte hann få innan jag åkte och min au pair organisation sa att jag kunde åka ändå och fylla i ett I5, Svarade jag.
Mannen tittade förvirrat på mig och sa. för det första varför lämnade du landet utan ditt papper och för det andra du har visa du kan inte fylla i ett I5.
Man kan säga att nervositeten byggdes upp ganska ordentligt i mit kropp då!
Mannen med mitt pass sa att du vet att jag kan låta dig stanna i Kanada va?!
Då kan man säga att nervositeten övergick i panik. Jag försökte hålla mig samlad.
Han frågade vilka jag reste med och om dom hade sina ds papper, vilket dom hade.
Han lätt mig sedan fylla i ett annat papper och allt tog väldigt lång tid, men till slut kom jag i alla fall in i USA.
Var lite små sur på boston kontoret som hade sagt att jag kunde resa utan mitt papper!
Efter tullen så gick i alla fall allt som smort. och vi var tillbaka i seattle vid fem i tio på kvällen.
Missade precis bussen till downtown. så vi gick och sedan tog jag en taxi från downtown och hem.
Men min Vancouver helg var heltgrym!
puss och kram

Vi hade det bara lite stökigt


Laddar upp!



Taggar!

rubrik?

Orkade inte blogga igår (tisdag) min barn hade varit griniga små monster hela dagen så ville bara gråta och åka hem.
Dom var förkylda och trötta så det var förståligt att dom var så griniga, men det var jobbigt.
Idag har varit en mycket bättre dag! Jag vaknade av alarmet tio i sju och kände mig utvilad.
Alexander var även idag lite grinig, men det var okej.
Jag lämnade honom på preeschool vid nio och vid kvart i tio började min fyra timmars rast.
Har åkt på en förkylning så jag struntade i gymmet idag
hela dagen flöt på och barnen har varit ganska nöjda.
Jag tog med tvillingarna till ett "open gym" det är en gymnastik klubb som har timmar där barn kan komma dit och leka med trampolinar osv.
Så vi spenderade en timma där, vi lekte, vi åt mat, vi tog en promenad och helt plötsligt var det dags för alla tre småtingar att sova.
Så nu avslutar jag kvällen med ett äpple och torkade tranbär.
Imorgon jobbar jag bara till tio så då ska jag ta bussen till Emelie och vi ska gå på bodypump, kul!!
sen på kvällen är det dags för keramikkurs igen vilket också ska bli jätteroligt.
Och sen är det äntligen fredag och Vancouver!! tagga!
puss och kram

En vanlig måndag

Då var det månad igen.
dagen har fluttit på som vanligt, Jag började jobba klockan sju och jobbade jag fram till klockan tio.
Det blev frukost och lek och att köra Alexander till preeschool.
Sen pratade jag med mamma och pappa en liten stund innan jag åkte till gymmet.
Körde en timma på löpbandet och sedan lite styrka, kändes riktigt gött! ska ta att fixa ett gymkort.
När jag sedan började jobba igen vid två tiden så hämtade jag Alexander på preeschool.
Han gick och la sig för nap och nanny tog med tvillingarna på promenad.
Så jag hade en lugn stund till i ungefär 45 minuter. sen kom tvillingarna hem och Alexander vaknade för han har hosta.
Då blev det lek och stoj hela resten av dagen. Vi hade dansparty och var ute och lekte en lite stund.
Vi åt också jättegod fisksoppa till middag som min värdpappa hade lagat.
Vid halv kvart i sju gick ja och la Reidar och sen slutade jag.
Så nu har jag precis sett på ensam mamma söker och ska se ett avsnitt av sex and the city innan jag somnar för natten.
Är helt slut!
Imorgon jobbar jag 06:30 till 19:30 så det blir en heldag.
Under rasten blir det bara till att slöa, kör nog träningen på kvällen.
Godnatt USA godmorgon Sverige

Söndag

Dagens gulle är Alexander!
Har äntligen börjat känna att jag verkligen får kontakt med honom och att han vill prata med mig.
Innan jag började jobba så var mina värdbarn och fotograferades, och i bilen hade mina värdmamma sagt till Alexander.
Alexander I have three kids, do you have any kids? Alexander svarade: Yes I do. Då frågade Min värdmamma. who is your kid? Då hade Alexander svarat, Emma! så min värdmamma sa Is Emma your kid? Och till svar får hon. No Emma is my grownup.
Haha gulleunge!!
Idag har jag och Alexander varit i parken och lekt, och så var vi på björnbärsjakt.
Sen åkte mina värdföräldrar iväg med Alexander och köpte kläder och tvillingarna sov, så jag hade en lugn stund.
Sen gick jag och min värdmamma på en lång promenad med tvillingarna och sen var det helt plötsligt nästan mat.
Och sen var dagen i princip slut.
Jag tänkte att jag skulle till gymmet när jag slutade och åkte dit.
När jag kom dit kvart i 8 så inser jag att det är stäng! fail!!!
Det är söndag och då stänger dom halv åtta.
Jaja det fick bli en fika hem Hanna och Emelie istället.
Det får bli gymmet imorgon på min lediga tid.
Nu sängen! pusspuss

Lördagen den 1 oktober

Jag vaknade efter bara 5 och en halv timmas sömn av att det lektes jage på nedervåningen.
Klockan var då bara 8 på morgonen. Jag som skulle ha sovmorgon!
Jag insåg att sedan jag kom till USA den 22 augusti har jag inte sovit längre än till 8 någon gång.
Helt galet! I vancouver då blir det till att sova ut.
I alla fall hoppades jag på att Hanna och Emelie snart skulle vakna. Men det gjorde dom inte så jag åt frukost utan dom haha.
När jag hade slöat i typ i 3 timmar vaknade äntligen mina sömntutor och vi myste påmitt rum ett tag innan dom åt frukost.
Sen blev det lite ihopplock och sedan ner mot downtown.
Jag är så nöjd att jag inte köpte en ända sak.
Vi satte oss sedan på Starbucks och tog än fika.
Pumkinbread en banan och n chailatte rena rama lyxen!
Efter en mysig fika skulle jag hem för att hämta bilen innan jag åkte till emelie.
Åkte hem och åt mat och packade min väska oc på med träningskläderna.
Åkte till Emelie och vi drog till gymmet.
Det blev 45 minuter på löpbandet och sen skulle vi pröva lite maskiner men dom stängde halv åtta så vi hann inte riktigt.
Vi gjorde då styrketräning hemma hos Emelie istället.
Sen duschade vi och åt lite banan och pasta och bara pratade till Hanna kom vid tio tiden.
Då blev det lejon kungen 3. Och hanna skrattade som en barnunge hela tiden haha.
Sen var det dags att åka hem och sova.
Idag är det jobba och gymmet som gäller. Fint osv
Puss och kram.

Fredagslunch med Hanna håkan

Lunch med en go Håkan


På tåget hem fredagkväll. Så glad att jag har er två! <3


nyvakna tjejer


Fika med Hannisen


Alla storlekar


Hårdtjej efter gymmet.

Fredag

Hann inte skriva om min fredag igår så jag gör det nu.
Äntligen fredag igen, bästa dagen på hela veckan!
Jag jobbade som vanligt mellan halv sju och halv tio på morgonen. Vilket inte är överdrivet jobbigt.
När jag slutade jobbet pratade jag med Hanna håkan och vi bestämde lunch/fika i downtown klockan två.
Och så bokade vi våra bussbiljetter till Vancouver, äntligen!
Nu är det helt klart och inte ens en vecka tills det bär av. wiihoo.
Jag och Hanna t bestämmde också att vi ska åka till Las vegas och grand canyon 25 november.
Så med massa positiv energi tog jag mig ut på en löprunda. Jag hade så himla mycket energi men så himla lite tid.
Skorna var helt underbara och jag ville bara fortsätta springa. Men var tvungen att komma hem och duscha innan min lunch med Hanna.
Så det blev hem och duscha och sen ner till downtown och träffa Hanna håkan.
Vi gick ner till pike place market och käckade goda grillade mackor.
Jag åkte hem igen vid fyra för att slippa vara i downtown 3 timmar själv innan det var middag på cheescake factory och bio.
Så jag tog bussen hem och bytte kläder.
Vid halv sju möte jag upp en ny tjej som heter Evelina som bara bor 7 blocks bort.
Vi tog bussen ner ihop, men fick självklart vänta på Hanna t, Paulina och Matilda.
vi gick i alla fall till cheescake lite innan dom kom för det var så kallt ute.
Och tur var väl det för vi fick vänta i nästan tjugo minuter innan vi fick ett bord.
Och bara 5 minuter efter vi fick bordet kom de andra tjejerna.
Vi åt en riktigt god middag. (som alltid på cheescake)
Sen bar det av till biografen som ligger rätt över gatan.
Vi såg Crazy stupied love, en riktigt bra film faktiskt.  Skrattade mest hela tiden och skämdes lite också.
Bion var slut tjugo över elva och jag Emelie och Hanna skulle hem till mig och ha sleepover. Och vi skulle ta sällskap med Evelina.
Nör vi kom till busshållplatsen inser vi att nästa buss går tio över tolv och vi fryser nästan tårna av oss.
Vi frågar en taxi chufför vad det skulle kosta att åka hem till mig med taxi.
Men han pratar sämsta engelskan vi vi struntar i det och går och tar tåget istället.
Man får gå en bit då men det är det värt. (hanna behövde ändå köpa en tandborste på QFC)
Så vi tog tåget och gick till QFC som förövrigt är öppet 24 timmar om dygnet.
Allvarligt talat vilken mat affär har öppet 24 timmar om dygnet?
Jaja, vi gick i alla fall dit och Emelie och Hanna köpte ben&jerrys.
Och sen bar det av hemåt. Efter halva vägen inser Hanna att hon glömde köpa en tandborste och det var ju därför vi gick in på QFC från början haha.
När vi kom hem blev det tre avsnitt av solsidan och sen sängen vid kvart över två.
Imorse vaknade jag 8 av lekande barn och kunde inte somna om.
De andra sömntutorna sover fortfarande och jag har redan ätit frukost.
Puss och kram

RSS 2.0